Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκολατένιο Fudge με Κανέλα και Καρύδια





Υλικά (για ένα τεράγωνο μικρό ταψάκι)

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
400 γρ σοκολάτα κουβερτούρα σε ψηφίδες
1/2 κούπα καρυδόψιχα
1/2 κούπα αποξηραμένα cranberries ή σταφίδες
3 κουταλιές βούτυρο
μια τσιμπιά αλάτι

Διαδικασία

Σε σκεύος για μπεν μαρί ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Το βάζουμε πάνω απο κατσαρόλα με λίγο νεράκι που στο πολύ χαμηλό και περιμένουμε να αρχίσει να λιώνει η σοκολάτα. Ανακατεουμε με σπατουλα.
Στρώνουμε ενα τετράγωνο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και το βουτυρώνουμε και λίγο.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψάκι και αφηνουμε στην άκρη λίγο να κρυώσει. Στην συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μία ώρα και το κόβουμε σε κομμάτια πριν σερβίρουμε.



Φιλιά!! 
********************************************
Να σας πω ότι όλο το τριήμερο ήμουν άρρωστη απο μια ίωση της εποχής. 
Οπότε τι κάνεις όταν δεν έχεις πάει για εφοδιασμό πολλές μέρες και έρχεται η μέρα που γιορτάζει η κολόνα του σπιτιού?
Ενα απλό, γρήγορο και πάντα πετυχημένο Fudge!